Tuesday, 20 December 2011

Luahan perasaan SmileyCentral.com

WHHHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!
AH! sengal,,ihateyou laaa >,<  you taktahu ke fatin suka you,,takkan laa masa kita mesej,you tak syak ape2 kot --' I SINGLE
err~seriously,iloveyousomuch CAPITAL ABCDEFG --',tak boleh ke dengar jeritan batin fatin ini,,haaa [mengeluh] sabar je fatin bila tengok facebook you IN RELATIONSHIP :/ ,,hmm,,patut laakan,,layan mesej ,macam taknak mesej jekan,,hmm,siapalah fatin bagi you kan :/ [ecehhh,,ayat,takboleh,blaa,,haha XD]
balik kepada topik,,AKU SUKA KAU PANDA ><
hmm :/ sedih giler laa,bila dapat tahu you in relation dengan orang lain,,sabar setengah iman jelaa [asal pelik ayat nie] haha,,
perempuan ini,susah sikit dia nak luahkan perasaan suka dengan seseorang,,dia akan malu2 and sombong2,sebab dia taknak tunjuk gelabah dia at lelaki,,nanty tak cun pulak orng tengok,,baru friend,dah nak couple lain macam je,, :D HIHI #JUSTSAYING :p
papehal,,malam nie,fatin nak try mesej dia,,dan tolong la be nice with me k,,and just tell the truth,,that are real relay or what,, :/ okey,,boiii sayangkausampaitahundepan 


#hikhok :'>

No comments:

Post a Comment