Tuesday, 20 December 2011

DUP DAP DUP DAP !!


Alahai,PMR OH PMR,,lagi berapa hari je lagi result PMR nak keluar,cuak tak cuak,,mengigil lutut ni bhaii --' HAHA!!,tapi ape pun,,fatin dah buat,,kalau tak puas hati pun,,kita dah takboleh nak undur balik masa ke masa PMR kita,,so,,sabar and tawakal je laa,dengan keputusan fatin :| fatin just tunggu esok je,,

Alahaii,,malas betul nak basuh kasut,cuci baju --',,tak ada semangat,,taktahu laa kenapa,,Ayah la,dah lepas PMR baru nak cakap itu ini,,yang fatin dengar,,bingit jew -,-'' ihatethats..benci betul laa,,jiwa nak ambik keputusan esok tak ada [ haha,ayat,sengall >,<''] what ever laa,,janji esok,muka wat selamba,,ambik buat bodoh,,teruk keputusan,,fatin pijak kertas tu,,-.-L kalau,CUN result,fatin menangis,,haha,,teringat pulak masa ambik result UPSR,,fatin menangis,terus lari keluar cari mama,,rupa nye takada,,telefon mama,,memang time tu gembira giler,walaupun dapat 2A,hmmm :)
Fatin berdoa sangat,keputusan PMR okey,,fatin taknak malukan,keluarga fatin,,sebab,ramai sedara mara fatin tahun nie ambik PMR,dalam 5 orang kot ==',yang kat kampung SABAK tu,,hmm,dia terel giler,,PERCUBAAN pun dah dapat 5A,apatah lagi kalau real punye PMR ,,habis laa T.T

Sabarrrrrr jelaaa,,Tipu laa,,kalau cakap perasaan takut tu takada,,tapi nak buat ape,,perbanyakkan berdoa kepada semoga semua nye berjalan dengan lancar,Amin ya'rabbal a'lamin :'>

Doakan fatin k guys,, muahhh,,Terima kasih banyak2 :D

No comments:

Post a Comment