Sunday, 22 January 2012

KARA HARA :)


HARA :)
haiii , gambar dekat atas nie ialah HARA dari kumpulan KARA,huhu,,,fatin start suka tengok dia bila tengok music award Melon,first ,fatin suka dengar lagu diorang-->MR, LUPIN , HONEY :)
lagu diorang semua best,,fatin bila bosan,dengar lagu diorang banyak kali pun tak ape,sebab BEST ^^ fatin tahu diorang nie wujud dah lama,tapi baru semalam fatin mula selidik latar belakang diorang dekat web KARA,

fatin suka HARA sebab muka dia matured giler ,sweet ,cantik gilerr,,ramai orang minat dia :> fatin tengok camera suka focus dekat muka dia lama2,,ini telah membuktikan yang dia memang digilai ramai orang,, 

okay,itu je fatin nak kongsi untuk masa nie,,haha,nanti petang nak updated pasal CAPITAL F pulak :) awww,,suka kiteww,k bye :)

hai, awak :) boleh berkenalan .hehe :D

Assalamualaikum :)
wow ! i think,dah lama kan,fatin tak updated blog fatin nie,wooo,,i miss so much,,banyak giler nak story mory nie,,hihi,,awesomeee,,rasa nak kiss je :* opsss,,haha XD terlebih sudah ,, !! haha,,cukup2,dah lari topik nie,haha ^^

20/01/2012 act,fatin ada minat budak sekolah fatin sendiri tau,,dia budak baru masuk :) dia jenis pendiam,,tak suka bergaul dengan perempuan,,eh ! itulah yang best tu,macam nak kenal lebih rapat je,,tapi,nak bertegur pun susah,ini pun nak lebih rapat,,choii,,dalam mimpi jelaa derrr,,haha :D but,,i dont care about that anymore,,now ! fatin tengah rindu dengan budak yang pindah nie plak,,perangai dia sweet sangat,,kata nak contact lepas balik asrama,,tapi tengok2,,dalam wall FB dia,,penuh dengan perempuan -..- nie nak mengamuk nie !! How dare you baby :) mesej pun you tak,,hmmm,yelaa,,kawan baru lebih penting dari kawan lama kan :D ape nak buat,,only just smile,,bla bla bla,,sayang awaksss  :* podaaaa,jijikk sayaaa,,ahakkss ~ haha

awaksss,,semua mesti nak tahu siapa dia kan :) dia ialah capital F ,iloveyousomuchhhh ! tapi dia taktahu -,-and dia boleh lagi scandle,,barbiee la awakss nie,,kiteww sukaa --' btw,,dia nie,kalau ada perempuan wall post dia,cakap sayang semua,,dia tak layan,,haha,,okayy,,dah pelik dengan perangai kau nie,but aku tak tahu part mana suka kau,,maybe awakss BAIK + CHOMEYYYY :'> itu kot kitew sukaa..

hmm,macam mane nie eak,, ? awaks dah la pindah jauh,,nak jumpa pun susah,,kalau awaks balik sini pun,,orang pertama yang awak jumpa bukan saya kan,,but your friend -,- okay,,sabar watlekk (Y) fatin taktahu la nak cakap SUKA AWAK :) dekat awak capital F :'> saya malu sebab kita dah kawan lama,lepas 4 tahun,baru nak cakap,,memang ngor lakan,,haha,,okayy,,kebengungan nie,,ada sape2 nak tolong,sila contact fatin di number ini ----> 999 nanti anda akan bercakap dengan makcik saya and cakap dengan makcik saya yang awak nak number saya,,confirm dia bagi punye,,dia baik :) haha,,idiot :D

Bla bla bla bla,,iloveyou kbyeeee :'>


Assalamualaikum capital F :)



Sunday, 8 January 2012

i love you :)


I wishh you here and listen to my heart thats i love you so much :/ haha,,,hancusss english,,haha X)

Tak nampak ke yang fatin suka awak nie :/ sedih giler la,,awak buat donno je kan,,macam fatin tak wujud,,hmmm,,fatin tahu siapa,,fatin tak perfect sangat macam orang lain kat luar sana,,and fatin mengaku itu,please k awak,,if terasa,,tolong la inbox fatin :'/ 

sejak you nak pindah nie,,tak tahu kenapa fatin makin rasa menyesal tak jumpa you akhir last sekolah tu,,and awak pun cakap bila dah besar baru jumpa,,it is stupid statement babe,,,maybe fatin dah jumpa orang lain  :| sob sob babe,,you do to me like this,, dah la fatin tak boleh on FB dah,,you buat i macam palang tahu tak,, !! tensionn nye macam nie

boleh jadi giler fatin macam nie -,- ily :*

Monday, 26 December 2011

gediksss --'

err~ selama nie,fatin fikirkan dia tu perempuan,,so fatin kawan jelah,,dah lama-lama tu,,fatin suka pula kawan dengan dia,,sebab dia baik,,dan paham fatin,Fatin ape lagi layan lah dia,,kalau dia bengang sikit,,fatin tanye lah,,,ada masalah ke ??? fatin macam take care pasal dia,,

Tapi selepas ape dia buat at fatin fatin benci betul,,ada ke patut dia menyamar sebagai perempuan,semata2 nak nombo and contact2 fatin,, Semalam lah,,kiteorang mesej,,tup tup~ dia cakap,dia lelaki --' memang sakai la kan..gediksss giler la,,perlu ke kau menyamar bagai niyh,,rasanya nye tak perlu,,if nak kawan2,,kawan jelah,,takperlu lah nak menyamar bagai,,,kalau kau kata dari dulu kau guna DP perempuan lain sebab nak setel masalah lain,,cakaplah awal2,,ini tak,,dah akhir2 macam ni baru nak ngaku kau tu lelaki,,

sakit hati kot bila kau cakap kau lelaki,,tak gentle langsung --' MACAM NI KE NAMANYE KAWAN ?!?!?!? rasanya tak kot -,-'' dandan lah kau nak menyamar,,tension giler,,lepas tahu semua tu,,fatin terus tak mesej / layan kau tahu tak


Benci Lelaki Tak Gentle --'

Sunday, 25 December 2011

tak boleh lupa kan kau BODOH :/


perhh ! sakitnye hati bila bukak FB you cipann >,<
pikir i dah lupa ke password you,,tak lah sengall,,,,i bukak Photo you yang private tu penuh dengan  gambar you dengan EX you,gambar i just ada satu je you simpan,,,sakit hati lah babih,,err~ asal i tak boleh lupakan you,makin lama i biarkan,makin i sakit hati and hari2 bukak FB you,,maaf lah ye,,i sakit hati sangat,,i terpakse padam album you dengan ex you tu,,i betul2 tak tahan sial...!!!!

tolonglah,,telefon fatin,,setel masalah cara baik,,kalau macam nie,,sampai bila tak setel,,you just buat fatin terseksa dan rasa bersalah tahu tak,,you dah buat i sayang you betul2,mengharap sangat at you,tapi apa yang i dapat,,sakit hati,,tahu tak,, !jantan tak gunalah kau nie,,bodoh giler lah,,permainkan hati dan perasaan fatin sampai macam nie,,kau pikir fatin ape,,patung ape,tak ada perasaan,,arghh~ shiaallll !!!

perit kot tengok album you sweet2 je dengan ex you,,jelas sangat,,you still sayang ex you tu kan..yelah,,you kan penah cakap yang dia cinta pertama you,,you penah terluka sebab putus dengan you,,hmm,,baru sekarang i tahu,sebab you adalah cinta pertama i,,kalau you nak tahu,,you layan i baik sangat,,kalau i sakit sikit,,you takut,you terasa sakit i,,i rasa sedih/pedih sangat bila hubungan kita berakhir macam tu je,,macam tiada titik nohtah,,

maybe sekarang you dah mula lupakan i,sebab i bukak FB you ,ramai perempuan add you,,takkan lah i nak ingnore,,sebab nanti keluar juga bende tu :/ i jeler sangat,,tadi time i nak bukak FB you takboleh,,i bengang sangat,tapi bila i try sekali lagi,,i rasa lega,,i taktahu kenapa,,maybe i masih menaruh harapan dekat you :/ hmm maybe.. i kalau bukak FB you ,mesti baca komen,inbox ,friend request you,,and padam semua gambar ex you,,sebab i taktahan sangat..

i tak pernah terlintas nak curangkan you,,i tak pernah goda lelaki lain,,i susah nak lupakan you,i nak dengan you sorang,,astarfiallah,,,Fatin,, tolong lupakan dia,,macam dia lupakan kau fatin !! :(

pikir senang ke nak lupakan kau macam kau lupakan fatin,,bukan senang bodoh,,kau cinta pertama fatin,macam kau cintakan ex kau,,still sekarang kan kau tak lupakan dia,,samalah macam aku cipannn,,,,, !!! err,,kan dah mencarut,,pasal kau lahhh !!! >_<

i hate you but still love you babunnn


Saturday, 24 December 2011

jangan bila cinta

fatin suka you,tapi kenapa tiba2 you buat perangai block i dari facebook :(
hmm..fatin rindu you tahu tak,,and fatin taktahu kenapa you tiba2 macam nie :/ tak tegur i langsung,you selalu call i malam2,tapi sekarang ......dah tak macam dulu dah,,and fatin tak paham apa salah fatin,tapi bila fatin baca status you,,you memang tujukan status benggang you tu tok i..i masih ingat password you tahu tak,,sebab tu i bukak,,i rindu you tahu tak,,

Fatin rasa ini mesti salah faham kan,,you mesti fikir fatin ada pakwe lain,sebab tu you cakap bukan2 pasal i at facebookkan,,you langsung tak pernah faham pasal i,you suka salah faham terhadap i,,kenapa ?!?!?! dah banyak kali you buat macam tu dekat,,i first time menangis sebab lelaki tahu tak,,i tak tahu kenapa time tu i menangis teresak2 sebab you :/ tapi you buat taktahu je kan

i rindukan you,i rindukan suara you,,please call me back,tu je yang i harapkan buat masa sekarang,tapi kenapa you kenapa,,maybe you takboleh lupakan ex you kan :/ hmm,,you still sayangkan diakan,,okay,,fatin faham,tapi you kata,you dah mula sayangkan i sampai you marah i banyak layan lelaki at facebook,you cakap,you jeles,,ape maksudnye tu,,maksudnya,,you sayangkan i kan,,tapi kenapa you lupakan i terus macam tu je ?? :(

i try nak contact you,tapi takut,i takut you tak angkat,i malu nak contact you lagi,i malu sangat,,tapi sekarang i just nak tahu kenapa you buat macam tu sampai you block i,tak contact i lagi,,itu je i nak ,,kalau you still sayang ex you i dah tak kisah, :/ seriously,i still takboleh lupakan you,,i taktahu kenapa,,maybe,i betulbetul sayangkan you,,hmmm,,i dont know laa sayang :(

sejujurnye,,ramai lelaki ajak couple,tapi sukar bagi i tok terima diorang sebab i tak boleh lupakan you,i still sayang kan kau bodoh,,,kenapa buat i macam nie,2012,nie,,i nekad i berazam untuk lupakan you..i dah taknak ingat lagi pasal you,,i nak lupakan semua kata2 you ,and i try padam semua memori you dengan i,contact,,hmmm,itupun kalau i mampu :/

ily capital ABCDEFG :/ 
i hope you still remind me in your mind,because i never forget you

Thursday, 22 December 2011

RESULT PMR :)

RESULT PMR :>
hmm,boleh lakan,,fatin dapat 1A,1B,6C,,,bersyukur jela,,ape nak buat,dalam kelas taknak banyak bertanye --' kan dah menyesal,,the real is,fatin menyesal giler tak dapat 5A :/ ,,target fatin 5A je,,tapi tak dapat,nak buat macam mana,,mama dengan ayah fatin asyik buli je,,yang ayah ,tak habis2 nak potong duwet sekolah fatin,suruh bawak bekal je,,yang mama,tak habis2 cakap orang lain dapat 5A,yang anak sendiri taknak cakap,,OKEY LATU,,yang cakap semua sedara mara,kawan :/ sedih je,bila mama cakap macam tu,,
MAMA,AYAH, !!! kakak menyesal sangat takbuat betul2,kakak taktahu kenapa,semua kawan2 kakak ,semua nye okey jew keputusan,buat makbapak diorang gembira,yang kakak :/ hmmmm,,,
Kakak janji mama/ayah,,tahun depan ,kakak belajar betul2,,kakak nekad nak buat yang terbaik untuk SPM,,,kakak malu sangat kalau sedara-mara tahu keputusan kakak,,kakak nak buat mama dengan ayah gembira bila anak dapat keputusan yang cemerlang,,tapi,,ARGHH !! tension nyeeeee,,kenapa laa ,fatin main2 exam,,menyesal menyesal memyesal gilerrrrrrrrrrrr >,<

Hmmm,,boiii :/