Monday, 19 December 2011

Malang menimpa CIK FATIN

                   
                                  Kenapa sejak kita putus asyik jumpa je -.-'' fatin meluat betul tengok muka you tahu tak,semalam fatin pergi makan MCD,ada je kan you at sana,,hmm,nampak fatin ,terus blaa,,hmm,bagus laa,senang sikitkan fatin nak makan -.-'' err~tension jew,,dah pulak tu,,tadi petang,pergi rumah sedara,terserempak dia at petronas,,HEY !! ape nie,,aishhttt!giler laa,,dalam hati fatin,memang nak sangat you pergi sana jauh2,tapi,why,kita asyik jumpa je nie,,apa masalah nie #weird
                                    Tak cukup dengan tu,adik dia boleh pulak tegur fatin cakap "HYE,lama tak jumpa akak "hmmm,,fatin senyum jelaa,,yang you nak tengking2 adik you suruh jangan layan i,,haha,,dengki nye laa mamat nie,,sekeh kepala tu,baru tahu,errr~dah isi minyak semua,fatin cepat2 cakap dengan ayah suruh cepat pergi,,Sooo.dah takjumpa dia dah,,Hey!! tapi kenapa fatin still simpan nombo seluruh keluarga you eak --' macam tak sampai hati pulak #Lolz,,jangan pikir lain,,fatin nak buat kenangan je,,nanti nak kenekan you,guna nombo baru senang laa sikit kan,,hewhew :3 ily:)

No comments:

Post a Comment