Saturday, 17 December 2011

Dia Handsome,,aww,,sweet :'>

18/12/2011
Tadi fatin hang dengan mama at shah alam,,tengok ayah memancing at Tasik Shah Alam tu,,huhu,,Then pada waktu yang sama,ada pertandingan Futsal untuk lelaki jew,,haha,,alahai,,sweetnyee laa boy boy yang duduk kepenatan tu,,handsomeee >_< giler kot,,haha,,Fatin malu2 time tu sebab semua lelaki,,perempuan pun ada makcik2 jew,,
Ada seorang boy tu pandang jew fatin,,hm,,dah laa time tu tali pinggang fatin tak betul,haha,,fatin bertul2 kan,,tengok2 boy tu pandang,,alahaii,,seres malu kot,,terus blaa dari situ,,yang dia,,senyum senyum kambing,,Auammm,,,tergugat iman fatin >_< ecehhcehh,,haha

Then,,fatin pun lepak laa kat taman permainan tu..ngan adik2 fatin and my mama :> ..hmm,,al-maklum laa,,fatin kalau keluar,memang tak senyum,,muka serius je kowt,,orang pandang pun,,Takut,,haha,,nak buat macam mana,,dah tabiat fatin muka macam tu -.-'' haha :D,,ada seorang abang Digi yang dekat2 jual makanan tu,tegur fatin :: '' Hai,Adik " nak tahu fatin buat ape,,haha,,fatin pandang kerek kat dia,,haha,dia kata fatin sombong -,- bukan sombong laa,,maluuuuuu,,haha

Hmm,,dah penat main kat taman permainan tu macam berok,,time to balik,,haha,,hmm,,my mama kan parking dekat dengan orang main futsal tu,,so kita orang lalu laa balik dekat situ,,ape yang memalukan,,time tu,,memang banyak kereta lalu,,yang fatin nak ikut mama fatin tanpa tengok kereta,fatin main lintas jew,,lepas tu,,fatin hampir nak kene langgar,tapi nasib baik,boy yang main futsal tu bagi tahu ada kereta kat belakang,,fatin terkejut,terus stop,OMG,,malunyeee,,fatin terus blaa,,tak say TQ pun kat boy tu

owh ! My boy Futsal,,TQ my herooo >_< Ecehcehh,,haha,,this moment so sweet to me,,ILY
BOIII <3ILYSM

No comments:

Post a Comment