Monday, 12 December 2011

syok sendiri (Y)

fatin taksuka awak laa sayang,,takpayah laa nak im chat,,nak couple2 segala -.- fatin taksuka,,takkan laa nak paksa kan,,alahaiii,,mengelabah je you nie :) lagi satu,,fatin jijik laa tengok gambar you takpakai baju take pic dalam tandas,,nampak sangat sakai bongaii,tahu tak,,aisshttt apelaaa,,hidup kalau tak sakai,takboleh ke,,lupakan fatin,,sebab fatin dah lama lupakan you,,You just tahu malukan fatin dah keluarge je,, -.- salah sikit,nak bengang segala,,APTB laa you nie :>


TQ,,bye muahhh :* <3

No comments:

Post a Comment