Monday, 12 December 2011

Tak suka COUPLE :>

Actually,fatin tak sedia nak couple nie2,,rasa macam buang masa,,fatin rasa single lagi baik,,kalau couple2 nie,,susah,,kena jaga hati si dia lah,,kalau salah sikit gaduh -.- salah sangka,,hmm,,banyak cubaan dan dugaan,,,tadi SI DIA imchat,cakap,KELUARGA dia suka fatin ftttt...ape nie,,--'' fatin tak cakap ape ape pun,dia dah bagitahu keluarga,,alahaiii,,then dia cakap,dia nak setia dengan fatin,,fatin taktahu nak cakap ape,,fatin cakap laa,,fatin nak kawja je denga dia,,and fatin harap dia tak terasa,and boleh jadi kawan je,,ramai jugak yang mintak couple nie,tapi,semua fatin REJECT,sebab fatin BENCI COUPLE :) harap maklum :) ily <3 single forever,,haha xD

No comments:

Post a Comment