Sunday, 22 January 2012

KARA HARA :)


HARA :)
haiii , gambar dekat atas nie ialah HARA dari kumpulan KARA,huhu,,,fatin start suka tengok dia bila tengok music award Melon,first ,fatin suka dengar lagu diorang-->MR, LUPIN , HONEY :)
lagu diorang semua best,,fatin bila bosan,dengar lagu diorang banyak kali pun tak ape,sebab BEST ^^ fatin tahu diorang nie wujud dah lama,tapi baru semalam fatin mula selidik latar belakang diorang dekat web KARA,

fatin suka HARA sebab muka dia matured giler ,sweet ,cantik gilerr,,ramai orang minat dia :> fatin tengok camera suka focus dekat muka dia lama2,,ini telah membuktikan yang dia memang digilai ramai orang,, 

okay,itu je fatin nak kongsi untuk masa nie,,haha,nanti petang nak updated pasal CAPITAL F pulak :) awww,,suka kiteww,k bye :)

No comments:

Post a Comment