Sunday, 22 January 2012

hai, awak :) boleh berkenalan .hehe :D

Assalamualaikum :)
wow ! i think,dah lama kan,fatin tak updated blog fatin nie,wooo,,i miss so much,,banyak giler nak story mory nie,,hihi,,awesomeee,,rasa nak kiss je :* opsss,,haha XD terlebih sudah ,, !! haha,,cukup2,dah lari topik nie,haha ^^

20/01/2012 act,fatin ada minat budak sekolah fatin sendiri tau,,dia budak baru masuk :) dia jenis pendiam,,tak suka bergaul dengan perempuan,,eh ! itulah yang best tu,macam nak kenal lebih rapat je,,tapi,nak bertegur pun susah,ini pun nak lebih rapat,,choii,,dalam mimpi jelaa derrr,,haha :D but,,i dont care about that anymore,,now ! fatin tengah rindu dengan budak yang pindah nie plak,,perangai dia sweet sangat,,kata nak contact lepas balik asrama,,tapi tengok2,,dalam wall FB dia,,penuh dengan perempuan -..- nie nak mengamuk nie !! How dare you baby :) mesej pun you tak,,hmmm,yelaa,,kawan baru lebih penting dari kawan lama kan :D ape nak buat,,only just smile,,bla bla bla,,sayang awaksss  :* podaaaa,jijikk sayaaa,,ahakkss ~ haha

awaksss,,semua mesti nak tahu siapa dia kan :) dia ialah capital F ,iloveyousomuchhhh ! tapi dia taktahu -,-and dia boleh lagi scandle,,barbiee la awakss nie,,kiteww sukaa --' btw,,dia nie,kalau ada perempuan wall post dia,cakap sayang semua,,dia tak layan,,haha,,okayy,,dah pelik dengan perangai kau nie,but aku tak tahu part mana suka kau,,maybe awakss BAIK + CHOMEYYYY :'> itu kot kitew sukaa..

hmm,macam mane nie eak,, ? awaks dah la pindah jauh,,nak jumpa pun susah,,kalau awaks balik sini pun,,orang pertama yang awak jumpa bukan saya kan,,but your friend -,- okay,,sabar watlekk (Y) fatin taktahu la nak cakap SUKA AWAK :) dekat awak capital F :'> saya malu sebab kita dah kawan lama,lepas 4 tahun,baru nak cakap,,memang ngor lakan,,haha,,okayy,,kebengungan nie,,ada sape2 nak tolong,sila contact fatin di number ini ----> 999 nanti anda akan bercakap dengan makcik saya and cakap dengan makcik saya yang awak nak number saya,,confirm dia bagi punye,,dia baik :) haha,,idiot :D

Bla bla bla bla,,iloveyou kbyeeee :'>


Assalamualaikum capital F :)



No comments:

Post a Comment