Wednesday, 14 December 2011

TAK PUAS HATI,,,ANGKAT KAKI,,BOLEH JALAN -.-''

Ada jugak eak orang takpuas hati dengan fatin dekat twitter,,isht isht,,tak fatin sangka,tak fatin duga :)
sayang,if takpuas hati,FACE TO FACE la babe,takpayah laa nak cakap at twitter bagai,,jangan pikir diri sendiri dah perfect sangat,meluat laa fatin tengok,,-.- apehal dengan BLOG ni,,ada masalah ke,,tau pun kau yang MASALAH dengan diri kau sendiri,tak ada masalah,carik masalah,,dandan sakai kau nie,,Fatin meluat tengok orang yang pura pura baik nie,,geram and tension >,< arghh !! rasa macam nak LEMPANG je muka kau tahu tak,,nasib baik takleh buka LINK dia,,kalau dapat bukak and dapat tahu siapa buat,,memang fatin ATTACK laa muka kau JANTAN / BETINA,,what the Frog kan kau nie,,, -.- fatin nak cakap watlek,pun tak boleh ,sebab hati tengah panas sekarang,,thanz you laa babe,,make me feel HOTEZZZ rightt now !! TALK TO MY HAND jelaa,,,,serabut tengok orang mengelababihh nie,,menyemak je,,ye,Fatin baru buat BLOG / TWITTER,,so what :O do i care about thats,,and macam laa kau tu,,orang pertama buat BLOG / TWITTER,,dandan sakai,,kau tak suka fatin,itu kau punya hal laa,,kisah plak fatin,,INI BLOG FATIN,,suka hati fatin nak cakap ape,,janji fatin tak kacau kau at FB/ TWITTER -.-'' godaii laa babe :'> love you hatezz

3 comments:

  1. Garangnya, Hasanah pon x suka orang camtu...

    ReplyDelete
  2. Hasanah :: haha,,geram laa ngan diorang,,macam nak bunuh je,,haha

    ReplyDelete