Wednesday, 21 December 2011

FaceBOOK sakit --'

Sekali fatin sepak kau FB,terbang kau fatin kerjakan,,yang SI HACK pun satu,,tak boleh tengok orang senang ape,,takpayah la nak send video chat bagai --' sakit hati sakit jiwa betul la macam nie..
nak tukar default pun susah,,ambik masa berjuta2 tahun baru nak done upload ke --' sekali fatin tibai,,terus okey [ haha,,ayat bajet2 gengster je ] XD haha,,tapi ape ape pun,,fatin benci FB,tapi layan jugak --' pelik,,haha
FACEBOOK DAH KENE HACK,,memang terbaik dari ladang,,hang ada,,takada :p
layan twitter lagi best laa,,tweet je,,sape peduli,,facebook macam2,,tiru macam myspace laa,twitter laa,,sakaii bakaii doo --'rasanya,,fatin kene hanta HOSPITAL PAPA MARK laa,,baru okey sikit FACEBook fatin,,itu ini kene virus :'> betul kan papa-ku :P

No comments:

Post a Comment