Monday, 26 December 2011

gediksss --'

err~ selama nie,fatin fikirkan dia tu perempuan,,so fatin kawan jelah,,dah lama-lama tu,,fatin suka pula kawan dengan dia,,sebab dia baik,,dan paham fatin,Fatin ape lagi layan lah dia,,kalau dia bengang sikit,,fatin tanye lah,,,ada masalah ke ??? fatin macam take care pasal dia,,

Tapi selepas ape dia buat at fatin fatin benci betul,,ada ke patut dia menyamar sebagai perempuan,semata2 nak nombo and contact2 fatin,, Semalam lah,,kiteorang mesej,,tup tup~ dia cakap,dia lelaki --' memang sakai la kan..gediksss giler la,,perlu ke kau menyamar bagai niyh,,rasanya nye tak perlu,,if nak kawan2,,kawan jelah,,takperlu lah nak menyamar bagai,,,kalau kau kata dari dulu kau guna DP perempuan lain sebab nak setel masalah lain,,cakaplah awal2,,ini tak,,dah akhir2 macam ni baru nak ngaku kau tu lelaki,,

sakit hati kot bila kau cakap kau lelaki,,tak gentle langsung --' MACAM NI KE NAMANYE KAWAN ?!?!?!? rasanya tak kot -,-'' dandan lah kau nak menyamar,,tension giler,,lepas tahu semua tu,,fatin terus tak mesej / layan kau tahu tak


Benci Lelaki Tak Gentle --'

No comments:

Post a Comment