Sunday, 8 January 2012

i love you :)


I wishh you here and listen to my heart thats i love you so much :/ haha,,,hancusss english,,haha X)

Tak nampak ke yang fatin suka awak nie :/ sedih giler la,,awak buat donno je kan,,macam fatin tak wujud,,hmmm,,fatin tahu siapa,,fatin tak perfect sangat macam orang lain kat luar sana,,and fatin mengaku itu,please k awak,,if terasa,,tolong la inbox fatin :'/ 

sejak you nak pindah nie,,tak tahu kenapa fatin makin rasa menyesal tak jumpa you akhir last sekolah tu,,and awak pun cakap bila dah besar baru jumpa,,it is stupid statement babe,,,maybe fatin dah jumpa orang lain  :| sob sob babe,,you do to me like this,, dah la fatin tak boleh on FB dah,,you buat i macam palang tahu tak,, !! tensionn nye macam nie

boleh jadi giler fatin macam nie -,- ily :*

No comments:

Post a Comment