Sunday, 25 December 2011

tak boleh lupa kan kau BODOH :/


perhh ! sakitnye hati bila bukak FB you cipann >,<
pikir i dah lupa ke password you,,tak lah sengall,,,,i bukak Photo you yang private tu penuh dengan  gambar you dengan EX you,gambar i just ada satu je you simpan,,,sakit hati lah babih,,err~ asal i tak boleh lupakan you,makin lama i biarkan,makin i sakit hati and hari2 bukak FB you,,maaf lah ye,,i sakit hati sangat,,i terpakse padam album you dengan ex you tu,,i betul2 tak tahan sial...!!!!

tolonglah,,telefon fatin,,setel masalah cara baik,,kalau macam nie,,sampai bila tak setel,,you just buat fatin terseksa dan rasa bersalah tahu tak,,you dah buat i sayang you betul2,mengharap sangat at you,tapi apa yang i dapat,,sakit hati,,tahu tak,, !jantan tak gunalah kau nie,,bodoh giler lah,,permainkan hati dan perasaan fatin sampai macam nie,,kau pikir fatin ape,,patung ape,tak ada perasaan,,arghh~ shiaallll !!!

perit kot tengok album you sweet2 je dengan ex you,,jelas sangat,,you still sayang ex you tu kan..yelah,,you kan penah cakap yang dia cinta pertama you,,you penah terluka sebab putus dengan you,,hmm,,baru sekarang i tahu,sebab you adalah cinta pertama i,,kalau you nak tahu,,you layan i baik sangat,,kalau i sakit sikit,,you takut,you terasa sakit i,,i rasa sedih/pedih sangat bila hubungan kita berakhir macam tu je,,macam tiada titik nohtah,,

maybe sekarang you dah mula lupakan i,sebab i bukak FB you ,ramai perempuan add you,,takkan lah i nak ingnore,,sebab nanti keluar juga bende tu :/ i jeler sangat,,tadi time i nak bukak FB you takboleh,,i bengang sangat,tapi bila i try sekali lagi,,i rasa lega,,i taktahu kenapa,,maybe i masih menaruh harapan dekat you :/ hmm maybe.. i kalau bukak FB you ,mesti baca komen,inbox ,friend request you,,and padam semua gambar ex you,,sebab i taktahan sangat..

i tak pernah terlintas nak curangkan you,,i tak pernah goda lelaki lain,,i susah nak lupakan you,i nak dengan you sorang,,astarfiallah,,,Fatin,, tolong lupakan dia,,macam dia lupakan kau fatin !! :(

pikir senang ke nak lupakan kau macam kau lupakan fatin,,bukan senang bodoh,,kau cinta pertama fatin,macam kau cintakan ex kau,,still sekarang kan kau tak lupakan dia,,samalah macam aku cipannn,,,,, !!! err,,kan dah mencarut,,pasal kau lahhh !!! >_<

i hate you but still love you babunnn


No comments:

Post a Comment