Saturday, 24 December 2011

jangan bila cinta

fatin suka you,tapi kenapa tiba2 you buat perangai block i dari facebook :(
hmm..fatin rindu you tahu tak,,and fatin taktahu kenapa you tiba2 macam nie :/ tak tegur i langsung,you selalu call i malam2,tapi sekarang ......dah tak macam dulu dah,,and fatin tak paham apa salah fatin,tapi bila fatin baca status you,,you memang tujukan status benggang you tu tok i..i masih ingat password you tahu tak,,sebab tu i bukak,,i rindu you tahu tak,,

Fatin rasa ini mesti salah faham kan,,you mesti fikir fatin ada pakwe lain,sebab tu you cakap bukan2 pasal i at facebookkan,,you langsung tak pernah faham pasal i,you suka salah faham terhadap i,,kenapa ?!?!?! dah banyak kali you buat macam tu dekat,,i first time menangis sebab lelaki tahu tak,,i tak tahu kenapa time tu i menangis teresak2 sebab you :/ tapi you buat taktahu je kan

i rindukan you,i rindukan suara you,,please call me back,tu je yang i harapkan buat masa sekarang,tapi kenapa you kenapa,,maybe you takboleh lupakan ex you kan :/ hmm,,you still sayangkan diakan,,okay,,fatin faham,tapi you kata,you dah mula sayangkan i sampai you marah i banyak layan lelaki at facebook,you cakap,you jeles,,ape maksudnye tu,,maksudnya,,you sayangkan i kan,,tapi kenapa you lupakan i terus macam tu je ?? :(

i try nak contact you,tapi takut,i takut you tak angkat,i malu nak contact you lagi,i malu sangat,,tapi sekarang i just nak tahu kenapa you buat macam tu sampai you block i,tak contact i lagi,,itu je i nak ,,kalau you still sayang ex you i dah tak kisah, :/ seriously,i still takboleh lupakan you,,i taktahu kenapa,,maybe,i betulbetul sayangkan you,,hmmm,,i dont know laa sayang :(

sejujurnye,,ramai lelaki ajak couple,tapi sukar bagi i tok terima diorang sebab i tak boleh lupakan you,i still sayang kan kau bodoh,,,kenapa buat i macam nie,2012,nie,,i nekad i berazam untuk lupakan you..i dah taknak ingat lagi pasal you,,i nak lupakan semua kata2 you ,and i try padam semua memori you dengan i,contact,,hmmm,itupun kalau i mampu :/

ily capital ABCDEFG :/ 
i hope you still remind me in your mind,because i never forget you

No comments:

Post a Comment