Tuesday, 13 December 2011

LELAKI OH LELAKI !!


Ini lah gambar seorang lelaki curang,,WHAT the Frog kan -.-''

semalam fatin bengang giler bila dengar cerita dari member FB fatin cakap yang pakwe dia [kawan fatin sendiri] curang macam sial..-.- err,,kesian laa,,kalau kau tak suka,,buat laa cara tak suka,jangan nak permainkan perasaan orang lain,,tak guna laa kau nie,,fatin tahu laa kau HOT/HANDSOME semua perempuan minat kau,tergiler2 kan kau kan,,tapi jangan laa gunekan KE'HOT'AN  kau tu mempergunakan perempuan lain,,

Eh !!! kau nie,melampau betul,,muka je nampak macam MALAIKAT ,tapi perangai macam ape,,lebih teruk dari PLAYBOY,,kau cakap kat perempuan A,kau suka dia,,then kau cakap at PEREMPUAN B,kau tak suka A,just suka B,,tup tup,,kau COUPLE dengan PEREMPUAN C,,ape ke bodoh sangat kau nie,,emang dasar BUAYA LONGKANG betul laa perangai kau nie.. cukup laa,,mempermainkan perasaan orang lain,,kau HOT pun tak kemana laa,,kau mati guna kain kapan jugak bukan kain sutera kan -.-

Kalau nak pikir kau bagus,,taklaa sangat,,ada hidung tapi tak laa tergoda tersangat-sangatkan,,meluat laa tengok muka kau,,BERLAGAK sombong,Ape pun tak boleh kau nie,,kau kebanyakannya,,layan perempuan CANTIK je,,macam sakai kau tak layan,,and nak couple dengan budak HOT je,,bukan LOW tak layan,,zzzzzz'''' --'

No comments:

Post a Comment